Monday, August 24, 2009

BFF??

arini da masuk ari ke-3 kite sume berpuasa.ok! kite semua..*padahal aku x puasa.huuu T__T
dan ofkos bkk puasa ngn dear je..kadang2 teringat n teringin nk bkk puasa ngn kwan2..even saya ni x ramai sgt kwn kt uniten ni..tp teringin gler and rindu sgt2 kwan2 yg ade lagi kt uniten ni or yg da abeh da grad da pon nk bkk puasa sama2..oh,kawan! aku kangen sama kamu.

*if korang bc entry aku ni.aku nk cakap aku rindu korng

7 comments:

anis said...

wahh..i love this moment..rindu jgk sama sume kwn2...

ohmimie! said...

huu..tula wei~
ingat dlu2 bkk puasa sama2 kt rumah sewa ko dlu..best nye!

*♥* Little Snow *♥* said...

OooUhh~~
ad gamba aku~
rindu korg smua jugak~>_<

tu la.. bkn takat nak bkk pose,
nak jumpe korg skrg pun da ssh..=(

Aidi-Safuan said...

rindu ko gak mimie~

p/s: asal xde pic aku mimie?sob2..

ohmimie! said...

@shiela-huwaaa~ rindu rindduuu~

@aidi-sbb aku mmg xde gamba ko aidi..heee~

Aidi-Safuan said...

ko xde gambar aku ke mimie??sedey gler~

ohmimie! said...

xde.hehe..sowieee~~