Saturday, December 19, 2009

Hidup yang sudah lain

salam dari jauh.
rindu gler nk berblog ble dah sebulan kot x hapdet cite.

skrg hidup aku dah lain. x boleh bgn pagi lambat2 dah. lambat cikit je mak membebel. ;p
skrg aku dah kena pk mane nk cari duit sbb sebelum ni every 2 weeks duit masuk je. skrg ni? ngah pk mane nk cekau duit nk byr bill berukband aku ni.adoyai..

ble pk2 camni. baik aku belajar lagih. huhuhu..




tp ble pk pk pk pk pk (ha..byk kali pk tuh.kiralah!)
aku dah x nak susahkan ayah mak lagi. klau bley ni la masa untuk kita plak bantu die.
dengan keadaan mak x brape sihat. hurm..xtau la kenapa mak sakit2 je skrg..
sedey plak ble pk. aku harus membantu!


dengan ape??



ya! berniaga larh~! sbb keturunan aku mmg sume nye meniaga.huhu!
so,start isnin ni..di hari yang baik, bulan yang baik!




aku lah PEMBUAT MEE CELUP!

sekian terima kasih!

3 comments:

lyana said...

mee celup tu mee apa mimi? isk tak pernah dgr pun..tunjuklah pic satu dua..cm sodap je~ knp kawin laila tak dtg?

WM Fakhrul Syakirin said...

pos laa sini mimi... kami nk tolong makankn.. huhuhu

*♥* Little Snow *♥* said...

hahahaha~
welcome to da club "mencari duit sendiri"..
kahkahkah~~
aku nak rse mee ko tuuuu~
hehehe~