Tuesday, October 20, 2009

Lousiana Kitchen

mid valley, bukan saje weekend saya berkunjung.malah weekday pon pegi. huhu ;) arini en dear bwk pegi mid valley lepas cls encik zaliman yg tetiba cancel.damit.aku da bc quiz xde cls plak.pastu x emel awal2..grrr..ok.back to topic..
tujuan utama ke mid tu saje teringin memakai jeans baru.maka berkunjung la ke jusco mid valley.knape mid valley jugak menjadi pilihan hati? ntah la.aritu dah pegi same ngn along, abg razis dan en dear.tp x sempat nk memilih jeans kt citu.malam dah larut.mid valley harus di tutup.rs skema ble saya berblog begini. ;p
but most important here! saya nk cakap kepada sape2 peminat kfc sila la beralih makan dekat Lousiana Kitchen Popeye Chicken and Biscuits..SEDAP GILOS! mmg saya kuno x penah jumpa popeye..tp dah 2 kali mkn.sbb sedap.
1) ayam die sgt rangup dan tidak byk minyak. kfc punya byk giler minyak smp bley tuang minyak dr ayam tu goreng ayam lain plak.ok mengarut!
2) satu set ayam tu klau x silap saya rm10.95 sen ade ayam 2 ketul sgt sedap, air, satu biscuit, satu coslow, satu kentang lenyek gile babeng punya sedap! klau kt kfc x penah abeh tp kt cini rs nk tambah2 plak.
3) xde goverment tax.no tax at all ;)))
4) Cajun fries die regular hanya rm2++ xingat brape. dan sedap! same rs mcm curly fries kt mcD yg datang hanya bermusim tu..

*nk jugak tapau fries ;)

*menu saya: Chicken rice bowl

* menu dear: Chicken set

p/s: saya x sure kt mane ade lagi popeye ni.sape tau? angkat kaki!

4 comments:

fairuz said...

kat indon ni popeye merata cam cendawan

ohmimie! said...

wah.seronok la.
akak bru nk kecapi rs kesedapan popeye ni..hehehe

fairuz said...

whuhu, blom penah makan lagi kat popeye.. sbb byk giler jenis restoran maknn ringan kat cni. tapi, one thing, about rangkaian fast food chain, kualiti mknn lain antara malaysia dan indonesia. cthnya: pizza hut msia lagi sedap berbanding indon wlubgmanapun, dunkin donut indon lagi sedap berbanding msia punye. It all depends.

S.G.S said...

kat sunway org ckp ada, pastu kat klia pun, pastu tatau kat mana dh. tapi dlu sy gi kat midv. huhu


nissie/