Wednesday, October 21, 2009

This is the last

arini saya pegi cls dengan penuh bersemangat sbb arini ade presentation poster. ;) encik zaliman ni suh wat poster xde kaitan pon ngn cls data struc ni..blaja nye programming.tp suh wat poster plak.huhu.lantak la. ;p


tp bila dah nk abeh cls. lec ade bg tips utk final exam. saya mcm biasa, salin la ape yg patut. tetiba saya rasa sedey ;( arini cls blaja terakhir saya kt uniten ni. rupanya dah 4 tahun saya kt sini. rs sedey giler. lepas ni mesti saya rindu nk blaja kt uniten lagi. sblm ni saya selalu cakap uniten ni mahal la. accomodation x dela best mane pon. tp arini mcm saya menghargai uniten ni. ble naik lif tingkat 6 pegi balik rumah kt murni. saya pandang je permandangan bwh tu. lepas ni mesti saya rindu nk dtg murni lagi. huh! 1 nov saya final exam for the last subject yg amek kt uniten ni. saya bertekad nk amek gamba ramai2 depan exam hall. lepas ni mane ade nk pegi exam hall dah.


uniten pusaka tersayang.bru faham kenapa uniten ni pusaka tersayang. ;)
sepanjang 4 tahun lebih kt uniten ni. banyak benda saya belajar. bley di katekan belajar kt uniten ni the best memory ever. sedey2~ waaaa T_T kt cini saya kenal ramai kwn, even jatuh bangun pon saya tetap tabah teruskan hari2 saya. ;) terima kasih uniten.klau nk di bandingkn belajar kt sekolah dlu pon tade la best mcm ni. hidup saya byk simpan memory kt uniten ni. bersama sama kawan, lecturer, en dear, org admin, mak gad, pakcik ghost buster, cleaner, abg tropic, wak coe, makcik pasten, dan sume2 lah! i really appreciate u guys ;)


p/s: tetiba nk nyanyi lagu uniten.

5 comments:

fairuz said...

tetiba sy pon rase sedih gak

ohmimie! said...

waaa~
akak sedey nk tinggalkn abg jugak sorg2 kt uniten. ;p

AZNIE said...

mie...sedey nye weh...
dlu bkn main lg..nk abis cpt kat uniten,pastu dh tak nk blaja kat uniten lg...huhu..
tp dkt2 nk abis kat uniten makin syg nk tggal kn...adoii...

kat uniten bg aku mature kot..klu tak berkepit je bwh ketiak mak ayah(walaupon slalu blk)..haha..
nanti aku akn merindui semua nye terutama nye kwn2 baekku....
aku syg korang semua smpi mati!!!!

anis said...

btol tu kata cik azni.. sedih nk tinggal kn uniten ni.. terutamanya korng..time aku takut korng la yg sudi menemani aku tdo.. thanx korng.. thanx sgt2.. lg 2 minngu je aku da nk blik kedah.. mayb aku da x dtg cni sementara tunggu convocation day.. lpas ni xde da kwn nk g mkn, g jln2, tdo sme2 ble takut, amek2 gambar, bergosip and luah perasaan.. i'm gonna miss u alls.. huhu ;(
(sory teremo kt blog ko)

ohmimie! said...

alamak blog I jugak menjadi tempat luahkan perasaan.lol.

xpe2~ friendship will eternal.
i love you girls~

;)