Friday, November 6, 2009

Anis.gonna miss you ;(

entry ini khas untuk my best friends, Nur Anis Wahyuni.
arini ko dah nak balik rumah. Mungkin kita akan jumpa lambat lagi.
Dan mungkin aku akan rindu ko. huhu. best tak rasa? aku nak rindu ko ni.
Dua malam ni kite tido sama2. Kalau nak di ikutkan, ko jela kawan yg mmg selalu tdo ngn aku.
Hahaha. aku paham ko. shhhh~ aku tak bgtau sape2. or mungkin ramai dah tau ko ni mcm ni.tehehe. ;) anis! selamat berehat bersama keluarga. dan jangan lupa balik buat lesen kete. Kang klau beli kete baru jgn lupa bwk aku jalan jalan. Klau kete tak berapa baru pon aku nak suruh jugak ko bwk aku jalan2.hehehe ;p

pastu klau ko mintak keje tuh.ko jgn lupa ajak aku tinggal skali. tp aku nk rumah tinggi2..permandangan cantik..ko cari yg best2 r..hehe..dan make sure aku kawen dlu dr ko..HAHAHA

anis, aku sedey lah rs arini. aku pon tak tau kenapa. mungkin hati aku mengatakan aku akan rindu ko. sobbbb~ ;( eh.apsal ngn org lain aku tak sedey sgt.ngan ko aku sedey plak..geli lah!
hahaha. aku tau aku ni kawan gila2.tp ko still baik ngn aku..haa,aku tau! sbb ko pon gila2 skali.
sem ni kte bersama miss viva la labu je gila2.. kawan yg lain sume dah tak de~

waaaa!! ko dah abeh seksa kt uniten ni.mane aciiiii~!!!
chayok2 mimi! pasni boleh..

/me away.back to finishing my fyp.

5 comments:

- Gie - said...

td br terserempak ngn anis.
sedih sbb sume da nk tggl uniten.
begitu cpt ms berlalu

cik EPAL said...

chaiyok chayok mimi..hehe..

btw, i link u k ;)

AZNIE said...

weh...
tetibe aku pon terase rindu kpd dier...hahaa.
nanti jumpe dier lg...jgn sedey!!!

anis said...

to mimi : mimi!!!!~
Hello my sweetheart(oppss giler les).. aku pn rindu ko, thanx la coz sudi tdo ngan aku slame ni.. insyaAllah umur pjg n ada rezeki kte jmpe lg..
aku akn cri experience keje kt kedah dlu, ble da ada kete sndiri aku akan keje disana bersama ko n laen2 disana.. nnt kte dok serumah lg ek.. kte wat bakal rumah kite tu 'mcm umh ko kt murni'..cantikkk!!~ i like~ bye2! i'm gonna miss u girl~

anis said...

to azni : rindu ko gak!!~ rindu viva la labu~

to gie : gie pn akn tinggal kn uniten gak nnt.. sme2 la kte tinggalkn uniten pusaka tersyg ni!!~hehe