Tuesday, November 3, 2009

I need a vacation!!

Tulun2..saya sangat terasa nak pegi bercuti..
wei2..my BFF..ape cer ni kita? nk pegi PD dah tak jadi..ape kate korng bg cadangan kt entry aku ni..tp kite mcm kekurangan org..anis may b selamat smp kdah this week..tinggal kite2 jela..yang dok tecongok kt uniten wat project 2 ni..haisss..


cepat bg cadangan!!
tp cadangan anda haruslah tidak memaksa aku mengeluarkan duit yg byk.sbb dah pokai lor~
sekian terima kasih.

4 comments:

anis said...

a ah aku mayb dah blik ari jumaat or sabtu ni... kalo nk kuar ari khamis after aku abes exam mit cm x leh je. aku may kuar dgn si dia b4 blik...waaaaaa...sedih2~ ;(

- Gie - said...

budget lebih kurang bape?

AZNIE said...

abis kiter bertiga je la ek??
kak ain on ker???
urmm...aku pon tak tau la nk pg mane..esok aku dtg blik ko,kiter discuss la..

-aIn- said...

i ni on je klu takder aral melintang..i xksh nye..huhu

tp kemane arah tuju kiter..bertige je ker..sape lg kite nk ajak b4 kite semue mmbw haluan sendiri..=(