Sunday, November 8, 2009

Another movie?

wawawa!! arini saya berjaya marathon movie..aritu dah tgk Jennifer's body takot giler. hahaha.. saya mmg x suka tgk cerita seram.yey me! wat pe nak tgk pastu takot2.. wat seksa diri je.huhu..
dan arini teringin nak tgk pisau cukur. wah! movie ni memang best. org lain, sila pergi tengok. td keluar g alamanda. penuh manusia dalam hall. smp seat paling depan pon ade org. cerita ni totally best la. romantic comedy. si fazura dan maya karin tu memang gandingan mantap. ey, saya rasa ramai kena wat cerita mcm ni lagi la. mcm papadom best. im not single best. huhu

dan another movie berjaya tengok arini. the time traveler's wife. awal cerita a bit boring sbb agak confius dengan flow story die. then kena sabar, tgk lagi dengan kusyuk. rope2 nye yeop! best lah!! haha. aku semua cite nak best. +_+

btol la.cerita ni mungkin confius sedikit. sbb hero cerita ni die adalah pengembara masa. dan die x normal mcm kita. die mengembara ikut masa. die penah jumpa wife die time wife die masih muda lagi.. umur die time die jumpa around 39..pastu agak pusing2 susah nk cerita..ade la ala2 cite jumper jugak..cuma lain cikit sbb jumper die bley control die nk jump ble. tp henry (hero) tak dapat control ble die nk travel. dan pada umur berapakah die akan travel. dan the best thing about this movie, first kte bajet mcm sad ending la..sbb die meninggal kena tembak..tp ble die dah mati, td die still travel jumpa anak die n wife die..sbb waktu die travel tu die muda lagi. eh! dan anak die pon travel mcm die ;)

3 comments:

- Gie - said...

mimi...best x pisau ckur?
comment skit..

Rina said...

spoiler2 detected hahah

ohmimie! said...

gie~ best sgt! kena tgk sndr~
rina~ haha.spoil ke? best ape tau ending awal2..hehe